Resan!

Tjenare!
Var ett tag sedan sist, vad har hänt kanske många undrar? En hel del kan man säga kort och gott.


Om vi backar bandet några månader så såg det fortsatt grått ut för Sektion 84. Tills vi kommer in i Augusti då tas frågan upp om det fortfarande finns intresse att starta upp detta, det gjorde det. Första träffen blev i Frölundaborg mot Ingolstadt där tanken var att prata med personer som var intresserade att hoppa på tåget mot en förändring, det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, inget negativt alls utan det blev en grym kväll och första träff får man allt säga. När Göteborgs Posten redan efter första träffen hyllar oss är det riktigt roligt bara det, uppskattningsvis skulle jag säga att vi blev uppemot 20-30 personer som höll upp stämningen riktigt bra.
Väl hemma, några dagar senare så har vi börjat få in lite folk som är villiga att hjälpa till, på kort tid så har vi två klackledare som även utformar våra ramsor och sedan innan så har vi styrkan nog för att kunna börja med det administrativa. Samtidigt dröjer det inte länge innan intresset ökar generellt för Sektion 84 när både privata meddelanden och offentliga dyker upp på vår sida på Facebook, vilket vi givetvis tycker är roligt och uppskattar det verkligen. 

Dagarna går och vi bestämmer oss för att närvara på matchen mot Färjestad den 6/9, marknadsföringen och låtskrivandet sätts igång, för var dag som gick i slutet av Augusti kändes som en utveckling dels då den positiva feedbacken strömmade in, både privat och offentligt på Facebook och jobbet bakom "kulisserna" är i full rulle. Det börja närma sig matchdag och vi har fått igång pressarna för våra flyers som når MÅNGA efter ett aktivt jobb i att dela ut dessa. Stämningen är riktigt go inom gruppen och vi får ut våra första ramsor som blev riktigt bra, många säger att vi inte ska ta efter fotboll så mycket som vi gör med våra ramsor, andra tycker det är strålande. Vi anser att det har inget med fotbollen i sig att göra, det är bara det att den bästa läktarkulturen kommer från den europeiska fotbollen och väldigt många bra melodier finns att tillgå så varför inte göra något bra utav det som finns?


Matchen mot FBK gick strålande, så väl resultatmässig som uppe på läktaren hos Sektion 84. 60st hittade till rätt sektion och sjöng tills halsen svek, riktigt bra jobbat! Vi fick även tryckt in en ny ramsa på er som var där, "Vi är rödgröna VF" blev en succé till slut. Tanken var att vi inte skulle närvara på så många matcher denna säsongen då vi hade tänkt att det skulle vara ett uppstartsår innan vi skulle synas mer i Scandinavium, hur det blir det? Det får vi se men om intresset fortsätter att öka som det gjort så ser vi ingen anledning till att vänta. I och med att detta är nytt för alla inblandade så får det ta sin tid men ett intresse att förändra läktarkulturen finns i Göteborg med all säkerhet, det har vi redan märkt på denna månad vi har varit som mest aktiva. 
Mer om matchen mot Luleå, som ni säkert redan sett på vår Facebook-sida så tar vi en ramsa i taget och tänkte lyfta fram ännu en ny: "Åh Forza Frölunda Åh Forza Frölunda, Mot 3 poäng och guldet sen!" Melodi: http://www.youtube.com/watch?v=VkkMf6Sg9Tg&feature=youtu.be&t=12m33s. Vad säger ni? Hade det inte varit mäktigt om vi slår tidigare antal personer i klacken (60st) och alla är med på denna? 

Sitter här med målarfärg på fingrarna och trycker in dem sista orden för detta inlägg, innan vi är där vill jag bara lyfta fram att vi nu är färdiga med våran officiella banderoll som kommer finnas med på varje match.

Här har ni förändringen!

Skriv en kommentar